Sopimusehdot

 

Sopimusehdot

Päivitetty 30.7.2018

1. Palveluntarjoaja

Match by K (2580203-4)
Kytöpolku 25 A1
00740 Helsinki
p.+358505310910
katri@matchbyk.fi

2. Määritelmät

Toiminimi Match by K, jäljempänä myös “Match by K”, “palvelun tarjoaja” tai “me”.

3. Palvelun kuvaus

Match by K on henkilökohtainen matchaus- ja deittipalvelu, jonka tarkoitus on löytää asiakkailleen mahdollisimman potentiaalisia treffiikumppaneita asiakasrekisteristä. Sopivuus selvitetään yhteisten arvojen, mielenkiinnon kohteiden, sekä tulevaisuuden suunnitelmien perusteella. Lisäksi asiakas antaa palvelun ylläpitäjille kriteerit kumppanin valintaan, joita voivat olla esimerkiksi ikä, mielenkiinnon kohteet ja ulkonäkökriteerit. Asiakkaan toiveet otetaan prosessissa huomioon siinä määrin, kuin on mahdollista. Asiakas ymmärtää, että palvelun tarjoajan ja asiakkaan näkemys sopivasta treffikumppanista voi erota toisistaan.

Asiakas voi hakea palvelun asiakkaaksi esitietokaavakkeen täytettyään. Koska haluamme, että asiakkaamme hyötyvät palvelusta mahdollisimman nopeasti, niin pyrimme ottamaan asiakkaiksemme vain sellaisia henkilöitä, joille katsomme löytyvän potentiaalisia matcheja jo olemassaolevista asiakkaista. Match by K ei voi taata, että jokainen hakija pääsee asiakasrekisteriin tai että jokainen asiakas pääsee treffeille.

Palvelun ikähaarukka on tällä hetkellä 25-45 -vuotta ja toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle.

4. Palvelun hinta

Liittymismaksu palveluun on 100€ (sis.alv) ja se sisältää vähintään 30-minuutin henkilökohtaisen haastattelun. Asiakas saa liittymismaksusta laskun samalla, kun haastatteluaika sovitaan. Mikäli asiakas ei ilmaannu haastatteluun, eikä ilmoita esteestä 24h ennen haastattelua Match by K perii liittymisestä maksun.

Perimme myös kauttamme syntyneistä matcheista asiakkaalta 25€ (sis.alv).

5. Haastattelu

Haastattelu toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitussa paikassa ja se voidaan matkustusesteen takia toteuttaa myös Skypessä. Haastattelussa asiakkaasta kuvataan myös lyhyt video.

Haastattelun jälkeen asiakas voi myös ostaa asiantuntijalta henkilökohtaisia tapaamisia, jotka toteutetaan asiantuntijan ja asiakkaan sopimuksella (paikka ja päivämäärä).

Haastattelun jälkeen asiakkaalle aletaan viipymättä etsiä sopivaa treffikumppania asiakasrekisteristä. Match by K ei kuitenkaan voi taata asiakkaalle, että sopiva match löytyy, vaikka pyrimme aina tekemään parhaamme. Mikäli kuukauden jälkeen sopivia matcheja ei ole löytynyt, tiedustelemme asiakkaan halukkuutta jatkaa palvelussa.

6. Sopiva match

Kun asiakkaalle löytyy mielestämme sopiva match, kysymme kummankin osapuolen halukkuuden tapaamiseen. Mahdollisesta matchista kerrotaan etunimi, työ, harrastukset ja mielenkiinnon kohteet. Asiakkaalle näytetään myös hänelle valitusta matchista lyhyt video. Match by K ei painosta asiakasta treffeille, vaan asiakkaalla on aina oikeus kieltäytyä treffeistä. Asiakas ymmärtää, että jokaisella ihmisellä on omat kriteerit sekä ihanteet parin valinnassa, emmekä ole vastuussa, mikäli asiakas kokee mielipahaa toteutumattomasta matchista.

Mikäli molemmat matchin osapuolista ovat halukkaat treffeille, luovutetaan Match by K:n puolesta molemmille joko puhelinnumero, tai sähköposti. Mikäli jompi kumpi ei halua luovuttaa puhelinnumeroa, käytetään yhteydenpidossa asiakkaan erikseen antamaa sähköpostia. Suosittelemme erittäin lyhyttä viestienvaihtoa matchien välillä, jossa sovitaan mahdollisimman nopealla aikataululla tapaamispaikka ja aika.

7. Treffien jälkeen

Treffien jälkeen otamme uudelleen yhteyttä asiakkaisiin, jolloin he voivat kertoa haluavatko tavata matchia vielä uudelleen. Vaikka asiakas ei halua tavata uudelleen hänelle valittua matchia, voi asiakas halutessaan jatkaa Match by K:n asiakasrekisterissä ja hänelle etsitään aktiivisesti uutta treffikumppania.

Emme ole vastuussa siitä, jos asiakkaalle ehdotettu kumppani ei ole tapaamisen perusteella asiakkaan oman kokemuksen mukaan hänelle sopiva, sovi asiakkaan kriteereihin tai vastaa muutoin asiakkaan odotuksia.

Match by K ei takaa asiakkaalleen toisen asiakaan tietojen todenmukaisuutta, emmekä tarkista asiakkaidemme henkilötietoja. Emme ota vastuuta myöskään asiakkaan käytöksestä ennen treffejä, niiden aikana tai niiden jälkeen. Asiakas luovuttaa itsestään lisää tietoja treffien toiselle osapuolelle omalla vastuullaan ja suosittelemme aina ensitreffien tapaamispaikaksi julkista paikkaa.

Mikäli asiakas käyttäytyy matchia kohtaan epäasiallisesti, voidaan hänet erottaa asiakasrekisteristä välittömästi, eikä maksettua kuukausimaksua palauteta enää asiakkaalle. Mikäli asiakas uhkailee suusanallisesti tai kirjoittaen, tai käyttää väkivaltaa sen asiantuntijoita tai palvelun muita asiakkaita kohtaan otamme välittömästi yhteyttä poliisiin.