Mikä on Match By K?

 

Match by K on henkilökohtainen deittipalvelu, jonka tarkoitus on löytää juuri SINULLE sopiva treffikumppani! Säästät aikaa, kun tapaat kauttamme ainoastaan potentiaalisia treffikumppaneita. Kauttamme syntyviä pareja yhdistää arvojen, kiinnostuksen kohteiden ja tulevaisuuden toiveiden lisäksi halu sitoutua. Toimimme PK seudulla ja asiakkaamme ovat 25-45 vuotiaita.

Kun jätät meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi saat linkin esitietolomakkeeseen, jonka täyttäminen vie vain hetken. Sen avulla selvitämme alkutiedot sinusta ja etsimästäsi ihmisestä. Sitten pääsetkin jo varaamaan aikaa tapaamiseen.

Tapaamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti, jotta voimme tutustua asiakkaaseen ja löytää hänelle mahdollisimman sopivan kumppanin. Asiakkaasta otetaan myös lyhyt video tapaamisen yhteydessä.

Kun sinulle löytyy sopiva match, kysymme molemmilta halukkuuden treffeistä. Saat tietää tulevan treffikumppanin etunimen, kiinnostuksen kohteet sekä tulevaisuuden toiveet pähkinänkuoressa.

Näet myös matchistasi kuvatun videon, jotta sinun ei tarvitse lähteä sokkotreffeille!

Asiantuntijana Match by K:ssa toimii Jonna Lehtosaari. Jonna on koulutukseltaan erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja hän on erikoistunut ihmissuhteisiin terapiatyössään. Jonna on mukana matchausprosesseissa ja asiakas saa häneltä halutessaan myös henkilökohtaista valmennusta. Sen teemoina voivat olla esimerkiksi itsevarmuuden parantaminen tai aikaisemmat parisuhteet.

Jonna Lehtosaari Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Valmennuspalvelut

Haluamme, että deittailu palvelumme kautta on turvallista, rentoa ja helppoa! Riittää kuin jätät alla olevaan laatikkoon nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Ota meihin yhteyttä

JÄTÄ MEILLE NIMESI JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI NIIN OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ. VASTAAMME VIESTEIHIN 24H SISÄLLÄ MA-PE.